KEZDJE EL BEÍRNI A KERESETT KIFEJEZÉST

ÉLELMISZERBANK

“A KA Ingredients Kft. számára kiemelten fontos, hogy felelős vállalkozásként hasson a környezetére. Mint vállalkozás, az üzleti tevékenységén túlmenően feladatának érzi, hogy ott ahol üzleti eredményeit eléri, kamatoztatja, vissza is juttasson valamit a társadalom számára.

A KA Ingredients Kft. társadalmi szerepvállalása során kiemelten fókuszál a szociális segítséget nyújtó szervezetekre, de hasonlóan hangsúlyos számára a környezetvédelem is. Keresi az olyan helyzeteket, ahol mindkét cél egyaránt szerepet kap.

A Magyar Élelmiszerbank személyében olyan partnert talált a cég, mely ezeken a területeken fejti ki segítő tevékenységét.

Az Élelmiszerbank élelmiszerfeleslegek mentésével jelentős környezetvédelmi tevékenységet lát el, a mentett élelmiszerek rászorulókhoz történő eljuttatásával pedig kiemelt szociális segítő szerepet tölt be ma Magyarországon. A 2014. évi 1400 tonna kiosztott élelmiszerrel Magyarország legnagyobb élelmiszer adományozója.

A KA Ingredients Kft. és a Magyar Élelmiszerbank közti együttműködés célja, hogy ez a segítő tevékenység a jövőben még tovább erősödhessen.”

www.elelmiszerbank.hu

550xlogo

„A KA Ingredients Kft. támogatásával a bohócdoktorok 5500 beteg gyermek orrára varázsolhatnak piros orrot.”

Druck

„Minden nap újjászületik valaki”.

omsza_logo_large_550